Nyhedsbrev med gode nyheder

25. juni 2020 11:40 , af Kenneth Slot

Hej alle medlemmer i Musik i Nibe

Her er lige et lille nyhedsbrev fra vores lille forening.
Generalforsamlingen
Pga. Coronasituationen har vi jo endnu ikke afholdt årets generalforsamling. Det forventer vi først at gøre en gang efter sommerferien. Derfor er der heller ikke sendt opkrævning for medlemskab endnu.

Ny hjemmeside og medlemsportal.
Jeg har gennem længere tid haft et stort ønske om at finde et eller andet medlemssystem der gør det lettere at udsende mails, vedligeholde medlemskaber, regnskab osv. Det er nu endelig lykkedes og vi er i gang med at skifte vores nuværende hjemmeside ud til en ny platform hos et firma der hedder memberlink. I dette kan alt styres, og der er også et booking system tilknyttet.
Det bliver lidt en anden måde vi skal booke på, men mere om det. Jeg håber at vi kan være i luften når vi afholder årets generalforsamling, så vil jeg demonstrerer siden her.
Hjemmesiden vil fortsat være www.musikinibe,dk 
Det bliver også via den nye hjemmeside at medlemskabet skal betales. Det kommer fremover til at foregå med Dankort/Visakort betaling. Og med mulighed for automatisk træk, hver gang der udsendes opkrævninger.
Det bliver også via hjemmesiden der betales for lån af foreningens anlæg.
Renovering af bygningen.
Som i måske kan huske fra et tidligere nyhedsbrev, rygter i byen, og på facebook. Så var vi rigtig bange for at Aalborg kommune, havde planer om at vi skulle smides på porten, eller flytte øvelokaler til en anden lokation. Dette er for nu i alt fald manet til jorden. Vi blev lovet af Rådmand Hans Henrik Henriksen at det ikke var på tale.
Bestyrelsen var herefter til møde hos Aalborg kommune og der er der kommet et godt samarbejde ud af.
Der har været flere byggekyndige oppe og vurdere bygningen og resultatet er blevet at vi i meget nær fremtid får nyt tag og nye vinduer i bygningen. 
Så det er MEGET glædeligt.
Tidsplanen kender vi ikke helt, men de går igang så snart vinduerne er leveret. Så vi må nok påregne en periode med lidt byggerod og lettere pladsproblemer omkring øvelokalet. 
Derfor skal vores loftsrum også ryddes. Så er der nogen der har noget til at stå på loftet som de ønsker bevaret så skal det fjernes snarest. Ellers forsvinder det af sig selv :-)
Udendørsarealer. Som nogen måske har bemærket så sker der også noget omkring øvelokalet.
Der er blevet anlagt en ny sti, og det sidste vi kan se der er sket, er at der er trukket ledninger til stibelysningen, så det lader til at det er slut med en total mørklagt indkørsel til øvelokalerne.
Musik arrangement i KINO NIBE
Fredag og Lørdag den 24.-25. juli er der musik film  KINO Nibe. Derfor kunne de godt tænke sig at lidt musik før og efter filmen.Filmen er ikke lige kendt endnu.
Er der nogen som kunne tænke sig at stille op,for foreningen for at vi kan vise flaget, så stiller foreningen selvfølgelig anlæg til rådighed. Da KINO Nibe også er en frivillig forening er der  ikke meget andet end lidt forplejning på dagen. Men trænger i til at komme ud og vise flaget i byen så send mig en mail, så skal jeg formidle det videre til Kino Nibe.
Det var vist alt for nu
I må alle have en rigtig god sommer og fortsat god spillelyst i varmen.